MERUNGKAI SURAT MISTERI DSAI: DI MANA DITULIS, MENGAPA DAN UNTUK SIAPA ?

DSAI MEMANG PEMIMPIN  YANG SEBENARNYA MEMIMPIN. PEMIMPIN YANG TETAP TERSERLAH KEPEMIMPINANNYA, MESKI DALAM KEADAAN SULIT, TERPENJARA. ITULAH PEMIMPIN SEJATI YANG PEKA TERHADAP PERSEKITARAN, KEKALUTAN DAN KRISIS DI KALANGAN ANAK ANAK BUAHNYA. IA MEMBERI PENCERAHAN SEDANGKAN IA TERKURUNG.MASIH DAPAT MELIHAT CAHAYA KEBENARAN HASIL PERENUNGAN  DARIPADA ZAMIRNYA WALAU PUN ZAHIRNYA DISERKOP RUANG KEGELAPAN YANG KETAT !

DUNIA  MENGAKUI BELIAU ADALAH TAHANAN POLITIK. PERANCANGAN  BEJAT HASIL KONSPIRASI JAHAT UNTUK MEMBUNUH KARIER DAN MASA DEPANNYA SEBAGAI PEMIMPIN NEGARA. IA TETAP MENDEPANI PERJUANGAN, BERTEKAD BULAT MENGELUARKAN MALAYSIA DARIPADA KEMELUT MENUJU PENCERAHAN-REF0RMASI. SEBUAH TUNTUTAN YANG SANGAT PERLU  OLEH NEGARA YANG SEDANG GAWAT INI.  MALAY YANG BEBAL DAN SEDANG TERSEMBAN OLEH URUS TADBIR DAN TATA KELOLA NEGERA YANG PALING PALING BURUK  DAN BOBROK AKIBAT DASAR KRONISME.

DI BAWAH INI ANWAR MERUNGKAI MISTERI SURATNYA ITU. MASIH SEMPAT MENJAWAP PERTANYAAN WARTAWAN, BERUPAYA MENEROBOS SECARA BIJAKSANA  WALAU DALAM KAWALAN  DAN KEPONGAN KETAT POLIS.

ITULAH DSAI.TOKOH YANG SEDIA MENGAMBIL RISIKO. BERJUANG BUKAN UNTUK DIRINYA TETAPI  DEMI MASA DEPAN MALAYSIA NEGARA TERCINTA. JUGA  MENYEDIAKAN MALAYSIA YANG LEBIH BAIK UNTUK RAKYAT TERUTAMA GENERASI MUDA . TAKUT HADAPI RISIKO USAH BICARA TENTANG PERJUANGAN, REFORMASI ,REFORMASI, REFORMASI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *